Babynest - hvorfor, hvilken og hvornår

Der er ikke særlig mange år siden, at nybagte forældre ikke havde hørt ordet babynest. Der er garanteret også nogle af den ældre generation der vil ryste på hovedet når de hører om den. Men den er faktisk slet ikke så tosset, og nu er det de færreste nybagte forældre der ikke har én.

Babynesten er nemlig super god, og der er mange situationer, hvor du vil være glad for en babynest. 

Hvornår bruger man den

Brug babynesten når baby skal sove i sengen sammen med Jer. På den måde har baby sin egen lille seng i Jeres seng. Alså, sit eget område, og dermed er der ikke den samme risiko for at baby bliver for varm når den ligger hos Jer.

Brug babynesten i sofaen når baby skal ligge selv. Med den bløde 'pølse' kan baby ikke rulle ned ad sofaen. 

Babynesten er også super god at have med når baby skal sove i rejseseng. Du lægger bare babynesten nede i rejsesengen, og selvom I er ude, og det er en fremmed seng, så er babynesten tryg og kendt for baby.

Alder

Det er forskelligt fra barn til barn, men de fleste bruger deres babynest fra baby er 0 - 6 mdr. Flere babynests har en aftagelig 'pølse', så du herefter kan lægge den i tremmesengen, som beskyttelse og afskærmning for baby i de nye omgivelser.

Se vores Babynests fra Müsli som er med aftagelig kant / 'pølse' HER

Hvilken er bedst?

Der er efterhånden mange forskellige babynests på markedet, og som så mange andre ting er det en smagssag. De fleste vælger babynests hvor der er brugt GOTS certfificeret stof til produktionen. Det er der bla. i alle fra Filibabba og Müsli.

Filibabba har desuden produceret en babynest med Kapok. Det vil sige at den er allergivenlig - her kan simpelthen ikke leve husstøvmider, og derudover er den temperaturregulerende pga de naturlige fibre der er brugt. Det er en kæmpe fordel med en lille baby! Den finder du HER

Se alle vores Babynests HER - du får fri fragt ved køb over 299,-

Babynest, Filibabba Kapok, Baby nest, baby