Hvad betyder GOTS

Vi blærer os med, at der på LilleJumbo KUN findes sengetøj med GOTS certificering. Men hvad betyder det der GOTS egentlig? Og gør det overhovedet nogen forskel for dig som kunde?

GOTS og din lille guldklump

GOTS certificerede produkter gør en forskel for dig som kunde. Det betyder, at det sengetøj du putter dit barn i, ikke er fyldt med kemikalier. Mange børn sover omkring 4.000 timer om året. Det er virkelig mange! Specielt, hvis barnet ligger i kemikaliefyldt sengetøj. Med GOTS certificerede produkter til dit barn, mindsker du risikoen for allergi og sætter dit barns sundhed først.

GOTS og miljø & mennesker

Når et produkt er GOTS certificeret, betyder det, at der hele vejen i produktionen - altså helt fra landmanden, er taget hensyn til både miljø og mennesker. Der er simpelthen taget det strengeste hensyn under alle processer, såsom farvning af stoffet, strikning, syning osv. Deudover tager GOTS også hensyn til de mennesker der producerer produktet og Deres arbejdsforhold. 

GOTS er den strengeste mærkningsordning der kan opnåes, og vi er stolte af, at alt vores sengetøj er GOTS certificeret. Vi  tager ansvar for vores miljø - ligesom vores leverandører gør i aller højeste grad. 

Er økologisk bomuld ikke lige så godt?

Nej! Bomulden kan sagtens være økologisk, uden at alle processerne i produktionen er det. Der kan altså sagtens bruges økologisk bomuld, og alligevel er farvningen og behandlingen af bomulden fyldt med skadelige kemikalier. 

Se alt vores lækre GOTS certificerede sengetøj HER