Inspiration til indretning af Børneværelset

En af de måder jeg samler inspiration til de produkter der skal være på shoppen, er ved at følge nogle skønne Instagram profiler med fokus på indretning af børneværelser. En af dem er den norske Malin, som har profilen @mselvaag - du kan tjekke hendes profil ud HER

Malin er super dygtig, og deler en masse lækker inspiration til både drenge -og pigeværelset. 

Indretning børneværelse InteriørIndretning skrivebord børneværelse

Stilen er nordisk, og værelserne er på samme tid smukke og velindrettede, samt indbydende til leg og kreativitet for børnene. Vi er vilde med det!

Lav små opdelinger i værelset, som herover, hvor der er brugt vægdekoration til at lave en tydelig 'afmærkning' af det kreative område. En masse dekoration på væggene giver værelset en god helhed. Værelset kan nemt se 'tungt' ud, hvis væggene er tomme, men gulvet fyldt. 

Inspiration Indretning Børneværelse, PigeværelseBørneværelses inspiration indretning

Her er så mange søde detaljer, som er brugt perfekt, så det ikke ser rodet ud, men fuldender værelset og tilfører det en hyggelig stemning. 

Farverne der bliver brugt i indretningen, er primært de farver som vi tidligere har anbefalet at bruge i forbindelse med Feng Shui. Afdæmpede og rolige farver. Mange af farverne fra de fem elementer (vand, ild, metal, jord og træ) går igen mange gange. Når du bruger de farver, skaber det helt automatisk en rolig og behagelig energi i rummet. Læs indlægget om Feng Shui HER

Pigeværelse indretningIndretning af børneværelse pige

Her hos LilleJumbo.dk har vi vores egne blomster wallstickers i stil med dem du ser hos Malin. Jeg har fået dem produceret i det bedste materiale på markedet, så de kan flyttes rundt igen og igen. De efterlader ingen mærker, og så har de opnået de bedste resultater i brandtest. Selvom prisen er i den højere ende, er vores blomster wallstickers en bestseller. Flere foretrækker muligheden for at flytte dem rundt, fremfor fx et blomster tapet. Blomsterne kan desuden pakkes sammen i den gemte emballage, og tages med til en ny bolig, hvilket de færreste tapeter kan ;) 

Elsker du også, at samle inspiration til indretningen af Børneværelset, så foreslår vi du følger med hos @mselvaag HER Har du svært ved selv, at skabe det der lækre indrettede værelse, kan du jo også bare direkte kopiere stilen ;) 

Flere af de produkter Malin har i sin indretning, finder du her hos os <3

Har du et smukt, anderledes eller på en anden måde specielt værelse, så send os endelig billeder og evt link til info@lillejumbo.dk