Romantisk univers på børneværelset

I går kunne du læse om en af LilleJumbo's inspirationskilder til børneinteriør, og nu kan du møde endnu én, nemlig @mamma.karita som du kan se HER

Karita er også en norsk influencer, men her er stilen mere romantisk med et twist af nordisk. Hvid er den primære farve her, som indimellem bliver brudt med en markant karrygul. Den sarte rosa og det lyse træ passer godt ind i de hvide nuancer, og giver også værelset en skøn stemning. 

Indretning børneværelse romantisk hvid karrygulRomantisk børneværelse inspiration

Her hos @mamma.karita ses det tydeligt, hvor meget tekstiler gør ved et rum, som jeg tidligere har skrevet om. Tekstiler i alle former, såsom legetæpper, puder, sengehimmel mm. giver værelset utroligt meget hygge. Har du svært ved at skabe den der lækre hyggestemning på dit børneværelse, så er det bare ind med en masse tekstiler :) 

Instagram Inspiration BørneværelseRomantisk børneværelse

På @mamma.karita 's lækre børneværelse, ser du også, hvordan masser af forskellig vægdekoration skaber mere helhed og ligevægt på børneværelset. Ønsker du en minimalistisk stil på børneværelset, skal der selvfølgelig ikke lige så meget på væggen. Det kan dog godt være svært at holde en minimalistisk stil på et børneværelse, da det grundlæggende i den minimalistiske indretning er 'Less is more', og børn har ofte en masse ting og sager ;) 

Romantisk indretning børnVærelse Børn indretning romantisk nordisk stil

Er du blevet lige så vild med @mamma.karitas fantastisk lækre børneværelse, så hop HERIND og følg hende, for en masse skøn inspiration.

Ønsker du samme romantiske stil, bør du lige tjekke denne side ud HER, hvor jeg har samlet mange af de lækre produkter der er brugt i indretningen, samt lignende produkter

Mange af de ting du ser hos @mamma.karita, finder du også på shoppen <3