Indret en hyggekrog på Børneværelset

Er der noget de fleste børn virkelig elsker, så er det at lave hule. Uden en decideret hyggekrog, kan det hurtigt blive et virvar i stuen med stole, tæpper og puder over det hele. Vi har samlet nogle gode råd til dig der vil indrette en fin hyggekrog på børneværelset.

Sengehimlen 

Den 'klassiske' løsning er sengehimlen. Der er en grund til, at det er blevet så populært at lave en hyggekrog med sengehimlen. Det bløde stof der hænger så fint, giver bare en rigtig hyggelig stemning. Læg en madras eller et legetæppe under sengehimlen og ikke mindst en masse søde og hyggelige puder. Hæng evt en lyskæde og en sød uro op i sengehimlen for at give ekstra stemning til hyggekrogen. Når der skal laves en hyggekrog med sengehimmel, er det vigtigt, at vælge en sengehimmel der er lang nok. Det er ærgerligt at bestille en dyr sengehimmel, som så ikke engang når ned til gulvet. På LilleJumbo.dk har vi sengehimler fra Filibabba og Müsli. Begge er lange. Filibabbas er tykkere og tungere i stoffet, og Müslis er fin og let. Hvilken af disse man skal vælge, kommer helt an på, hvilket look man ønsker. Se vores sengehimler og madrasser og legetæpper.

På det lille værelse

Til de små børneværelser, kan det være en rigtig god ide med et legetelt eller en tipi. De kan hurtigt slås op og gøres hyggelige med madrasser, tæpper og puder, og de kan ligeså hurtigt pakkes væk igen. Er der ikke plads på børneværelset, vil børnene højst sandsynligt elske at have telt i stuen. Det gode ved denne løsning er, at det kan flyttes rundt som det passer, og er let at pakke væk igen. Se vores tipi'er her.

Hussengen

Det er blevet meget populært med den fine husseng, som den hedder. Den er bygget i træ og ligner et hus - eller ihvertfald skellettet af det. Med sådan en seng kan der virkelig laves et fint hyggehjørne. Der kan hænges lyskæder og/ eller stof henover 'taget', hvilken giver den der skønne hulefornemmelse som børnene elsker. Løsningen med en husseng er ikke til de små babyer, men fx til dem som skal have skiftet tremmesengen ud. Hussengene kan fåes i alle mulige afskygninger. Som højseng, køjeseng, med eller uden tremmer. Norwood Denmark er en af de hjemmesider, som kan levere en husseng til den nye hyggekrog på børneværelset.