Velkommen til Lille Jumbo.

Hos Lille Jumbo finder du en masse lækre varer til børn og baby. Her finder du produkter til Børneværelset, Sovetid, Pusletid og Badetid. 
Alle produkter er nøje udvalgt med tanke på, at børneværelset skal være hyggeligt og indbydende, og stadig et sted for børn med plads til leg. På sidens blog vil der løbende komme gode råd og inspiration til indretning af børne -og babyværelset. Jeg sender samme dag du bestiller, eller dagen efter, afhængig af tidspunkt.
Lille Jumbo forhandler mærker som Cam Cam Copenhagen, Filibabba, Müsli, Thats Mine, Littleroom, Petit by V, Bloomingville, Sweetlights, Plantoys, Meiya & Alvin mm. Er der nogle bestemte produkter eller mærker du ønsker jeg forhandler, så fortæl mig det endelig ved at sende en mail, og så vil vi undersøge muligheden.
Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder er glade og tilfredse - både med  produkterne og servicen. 
Ansvar for miljøet og børnene
Alt det sengetøj du finder hos Lille Jumbo er GOTS certificeret. GOTS certificering betyder, at der lige fra bomulds landmanden til forbruger, har været strenge krav til produktionen - både i forhold til kemikalier og arbejdsforhold. Når du vælger GOTS certificerede produkter til dit lille barn, sikrer du, at tekstilet ikke er fyldt med unødvendige og giftige kemikalier.

 

Hvem står bag Lille Jumbo? 

Mit navn er Louise. Jeg er mor til to vilde drenge, Oliver på 9 & Hector på 5. Det er mig du får fat i hvis du ringer, sms'er eller mailer til Lille Jumbo. Det er også primært mig der pakker alle ordrer. Indimellem har jeg en lille hjælper med <3 

Jeg håber du finder noget du kan lide, og vil glæde mig til at tage i mod dig som kunde <3

 

De bedste hilsner

Louise