Velkommen til Lille Jumbo.

Hos Lille Jumbo finder du en masse lækre varer til børn og baby. Her finder du produkter til Børneværelset, Sovetid, Pusletid og Badetid. 
Alle produkter er nøje udvalgt med tanke på, at børneværelset skal være hyggeligt og indbydende, og stadig et sted for børn med plads til leg. På sidens blog vil der løbende komme gode råd og inspiration til indretning af børne -og babyværelset. Alle varerne på webshoppen er på vores lager i Frederikssund, og vi sender samme dag du bestiller, eller dagen efter, afhængig af tidspunkt.
Vi forhandler mærker som Filibabba, Müsli, Thats Mine, Littleroom, Petit by V, Bloomingville, Sweetlights, Plantoys, Meiya & Alvin mm. Er der nogle bestemte produkter eller mærker du ønsker vi forhandler, så fortæl os det endelig ved at sende en mail, og så vil vi undersøge muligheden.
Det er meget vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse - både med vores produkter og vores service. 
Ansvar for miljøet og børnene
Alt det sengetøj du finder hos Lille Jumbo er GOTS certificeret. GOTS certificering betyder, at der lige fra bomulds landmanden til forbruger, har været strenge krav til produktionen - både i forhold til kemikalier og arbejdsforhold. Når du vælger GOTS certificerede produkter til dit lille barn, sikrer du, at tekstilet ikke er fyldt med unødvendige og giftige kemikalier.

For hver ordre over 800,- donerer LilleJumbo.dk 10,- DKK til en organisation der støtter børn der har det svært. Det kan være børn der er syge, børn der har mistet en forældre eller søster, eller lignende. Når året er slut, udvælger vi tre organisationer, og så kan vores kunder stemme om, hvilken af disse beløbet skal gå til.

Hvem står bag Lille Jumbo? 

Mit navn er Louise. Jeg er mor til to vilde drenge, Oliver på 7 & Hector på 3. I sommers blev jeg gift med min store kærlighed, Mads. Det er mig du får fat i hvis du ringer, sms'er eller mailer til Lille Jumbo. Det er også primært mig der pakker alle ordrer. Indimellem har jeg en lille hjælper med <3 

Jeg håber du finder noget du kan lide, og vil glæde mig til at tage i mod dig som kunde <3

 

De bedste hilsner

Louise